Bölüm kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Yetkiniz bölümünüze göre otomatik tanımlıdır.
Giriş bu cihazda hatırlanır. Bir bölüm onay verdiğinde iş, diğer bölümün ekranına birkaç saniye içinde düşer.